Laadukas valokuvaus yrityksille sekä yksityisille on sitten kyse häät, henkilökuvat, tapahtumat tai muita tarpeita.

 TAPAHTUMAKUVAUS

 Tapahtumakuvaus Jussi Gaala

Tallennan isot ja pienet tapahtumat tyylikkäästi ja ammattitaidolla, oli kyseessä sitten seminaari, avajaiset, juhlagaala tai pikkujoulut. Hyvät tapahtumakuvat ovat informatiivisia ja positiivisia. Ne kertovat, että tapahtumanne oli onnistunut ja tuottoisa.

Kuvaan monipuolisesti tapahtuman osallistujia, toimintaa, tunnelmaa ja yksityiskohtia. Asiakkaani arvostavat minussa niin ammattimaisuuttani kuin myös se, että on mukava tulla toimeen kanssani.

 

ASIAKKAAT

LINNANMÄKI, INEX PARTNERS, KÄMP HOTEL, JUSSIT, YM.

 

KOKEMUKSIA

 

Sini Haverinen
Henkilökuvaus

Kuvaus kokemus oli todella miellyttävä ja kuvat olivat vielä hienompia kuin osasin odottaa. Kuvaajana Alejandro oli todella ammattilainen, jonka seurassa oli helppo rentoutua ja heittäytyä kuvattavaksi. Suosittelen lämpimästi!

Vamlas Säätiö
Tapahtumakuvaus

Yhteistyö oli miellyttävää ja tiedusteluihin vastattiin nopeasti. Mikä tärkeintä, lopputulos miellytti meitä ja saimme hyviä kuvia viestinnän tarpeisiin. Kyseessä oli kolmannen sektorin tapahtuma. Kiitos!

Tuire Salo
Hääkuvaus

Alusta alkaen erinomaista palvelua ja viesteihin vastattiin nopeasti. Lämminhenkinen kuvaaja, jolla on taito saada kuvattavat rentoutumaan kameran edessä. Omistautunutta työskentelyä, hauskoja ja persoonallisia kuvia! Suosittelemme!