Jos suunnitelmissasi on häät tai muu perhetapahtuma, yritykselläsi on tulossa tärkeä tapahtuma tai tarvitset edustavan henkilökuvan, valitse minut valokuvaajaksesi!

Olen espanjalainen valokuvaaja ja valokuvausopettaja, kotoisin Barcelonasta, jossa olen opiskellut valokuvausta ja graafista suunnittelua. Visuaalisuus on minulle erityisen tärkeää. Lapsena ei laskenut lampaita vaan mietin erilaisia kuvia nukahtaessani. Totta puhuen minusta tuli valokuvaaja, koska en osaa piirtää.

Jatkuva oppiminen on minulle tärkeää. Olivat kyseessä sitten asiakkaat, valokuvausta opiskelevat tai ystäväni - ihmisen ovat suurin inspiraation lähteeni. Ihmisten kohtaaminen on rikkaus, joka myös näkyy lopputuloksessa. Uusiin, erilaisiin ihmisiin tutustuminen on mahtavaa. Se tekee valokuvauksesta minulle sekä intohimon kohteen, että ammatin.

Asiakkaani arvostavat minussa niin ammattimaisuuttani kuin myös rentouttani, Asioista sopiminen kanssani on helppoa, toteutan joustavalla tavalla asiakkaiden toiveet ja olen sekä nopea että luotettava. Jos kameran edessä oleminen ei ole sinulle luontevaa, osaan auttaa siinäkin!

Päätoiminta-alueeni on Helsinki, jossa minun valokuvaamo sijaitsee, mutta tarvittaessa olen valmis myös matkustamaan tarpeidesi mukaan.

Ole yhteydessä ja jutellaan tarpeistasi - ratkaisu löytyy varmasti! Esimerkiksi ennen hääkuvauksen päätöstä kannattaakin järjestää erillinen neuvottelu studiollani. 

Tarjoan myös valokuvauskursseja sekä yksityisopetusta. Lisää tietoa niistä löytyy osoitteesta www.valokuvauskurssi.fi