Laadukas valokuvaus yrityksille sekä yksityisille on sitten kyse häät, henkilökuvat, tapahtumat tai muita tarpeita.

MINUSTA

001 Minusta About Me 20190317 Valokuvaaja Alejandro Lorenzo.jpg

Nimeni on Alejandro Lorenzo, mutta kaverit sanovat Allu. Olen espanjalainen valokuvaaja ja valokuvausopettaja, kotoisin Barcelonasta, jossa olen opiskellut valokuvausta ja graafista suunnittelua. Visuaalisuus on minulle erityisen tärkeää. Lapsena ei laskenut lampaita vaan mietin erilaisia kuvia nukahtaessani. Totta puhuen minusta tuli valokuvaaja, koska en osaa piirtää.

Suomessa olen kuvannut tapahtuma ja henkilökuvia työkseen vuodelta 2008 ja opettanut vuodelta 2011. Minun asiakkaiden joukosta löytyy esimerkiksi Linanmäki, Inex Partners Jussi-gaala tai Helsingin Kaupunki sekä satoja yksittäisiä henkilöitä. Vuonna 2018 sain kunnian maininta (European Professional Photographer of the Year Awards 2018: Dokumentaarinen kuvaus)

Jatkuva oppiminen on minulle tärkeää. Olivat kyseessä sitten asiakkaat, valokuvausta opiskelevat tai ystäväni - ihmisen ovat suurin inspiraation lähteeni. Ihmisten kohtaaminen on rikkaus, joka myös näkyy lopputuloksessa. Uusiin, erilaisiin ihmisiin tutustuminen on mahtavaa. Se tekee valokuvauksesta minulle sekä intohimon kohteen, että ammatin.

Asiakkaani arvostavat minussa niin ammattimaisuuttani kuin myös rentouttani, Asioista sopiminen kanssani on helppoa, toteutan joustavalla tavalla asiakkaiden toiveet ja olen sekä nopea että luotettava. Jos kameran edessä oleminen ei ole sinulle luontevaa, osaan auttaa siinäkin!

Päätoiminta-alueeni on Helsinki, jossa minun valokuvaamo sijaitsee, mutta tarvittaessa olen valmis myös matkustamaan tarpeidesi mukaan.

Ole yhteydessä ja jutellaan tarpeistasi - ratkaisu löytyy varmasti! Esimerkiksi ennen hääkuvauksen päätöstä kannattaakin järjestää erillinen neuvottelu studiollani. 

Tarjoan myös valokuvauskursseja sekä yksityisopetusta. Lisää tietoa niistä löytyy osoitteesta www.valokuvauskurssi.fi