Laadukas valokuvaus yrityksille sekä yksityisille on sitten kyse häät, henkilökuvat, tapahtumat tai muita tarpeita.

HÄÄKUVAUS

004 Hääkuvaus Wedding Photography 20190928 Valokuvaaja Alejandro Lorenzo.jpg

Hääparien tapaaminen on aina kiinnostavaa, sillä jokaisella parilla on ainutlaatuinen tarina. Minun tehtäväni kertoa heidän suuren päivänsä tarina kuvien kautta.
Voidaan sopia pelkästään hääpotretit- tai potretit ja vihkimisen hääkuvaus sekä puoli tai koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus.

Olen kuvannut lähes 100 häitä. Minusta arvostetaan valokuvaamisen laadun ja luovuuden lisäksi, että häävieraiden ja hääparin mielestä vuorovaikutus kanssani on ollut mukavaa ja helppoa. Haluan, että kaikki häissä tuntevat olonsa mukavaksi ja luontevaksi kameran edessä.

 

Hääkuvaus Hinnasto

 

Hääpotretit 350€

Suunnittelupalaveri / Hääpotrettikuvaus miljöössä tai studiolla / Kaikki parhaimmat kuvat viimeisteltyinä kuvatiedostoina / Kuvien vapaakäyttöoikeudet / Matkakuluja lisätään tilanteen mukaan.

Vihkiminen + Hääpotretit 600€

Suunnittelupalaveri / Hääpotrettikuvaus miljöössä / Vihkiseremonian dokumentaarinen hääkuvaus / Kaikki parhaimmat kuvat viimeisteltyinä kuvatiedostoina / Kuvien vapaakäyttöoikeudet / Matkakuluja lisätään tilanteen mukaan.

Dokumentaarinen hääkuvaus.
6h 950€ / 8h 1200€ / 10h 1400€ / 12h 1680€

Suunnittelupalaveri / Hääpotrettikuvaus miljöössä / Vihkiseremonian ja hääjuhlan dokumentaarinen hääkuvaus / Photo-booth kamera (digi- tai polaroid) / Kaikki parhaimmat kuvat viimeisteltyinä kuvatiedostoina / Kuvien vapaakäyttöoikeudet / Matkakuluja lisätään tilanteen mukaan.

 

ASIAKKAAT

Olen kuvannut noin 100 häitä sekä paljon lisää henkilökuvia ja tapahtumakuvauksia. Asiakkaista löytyy mm. LoveMeDo -häämessut, Linnanmäki, Kämp Hotel tai Jussit Elokuvapalkintogaala.

 

KOKEMUKSIA

 

Sini Haverinen
Henkilökuvaus

Kuvaus kokemus oli todella miellyttävä ja kuvat olivat vielä hienompia kuin osasin odottaa. Kuvaajana Alejandro oli todella ammattilainen, jonka seurassa oli helppo rentoutua ja heittäytyä kuvattavaksi. Suosittelen lämpimästi!

Vamlas Säätiö
Tapahtumakuvaus

Yhteistyö oli miellyttävää ja tiedusteluihin vastattiin nopeasti. Mikä tärkeintä, lopputulos miellytti meitä ja saimme hyviä kuvia viestinnän tarpeisiin. Kyseessä oli kolmannen sektorin tapahtuma. Kiitos!

Tuire Salo
Hääkuvaus

Alusta alkaen erinomaista palvelua ja viesteihin vastattiin nopeasti. Lämminhenkinen kuvaaja, jolla on taito saada kuvattavat rentoutumaan kameran edessä. Omistautunutta työskentelyä, hauskoja ja persoonallisia kuvia! Suosittelemme!

Lisää asiakkaiden kokemuksia löytyy Googlesta ja valokuvaajat.fi sivustolta.